diumenge, 29 d’abril de 2012

56a Festa de la poesia


Un any més, i tal com ve fent de manera ininterrompuda des del 1986, el diumenge 29 d'abril, el Quadre de Veus de Radioteatre ha participat en la Festa de la Poesia que organitza cada primavera l'Associació de Poetes Terrassencs.
Enguany, l'acte, que ja ha arribat a la seva 56a edició, s'ha celebrat a la Sala d'Actes de l'Ateneu Terrassenc i ha comptat amb la presència de l'escriptor, excursionista i viatger, el Sr. Jordi Collell que ha parlat sobre el seu darrer llibre "Sol i amb la meva ombra". El Quadre de Veus de Radioteatre ha estat l'encarregat de llegir els poemes  del recull d'aquest any, entre els que hi ha obres d'autors com Francisco Buj, Maria Dolors Duocastella, Lluís Gascón, Francesc Palet, Maria Teresa Roncal, Heribert Sagalà, Jordi Torres, entre d'altres. Les veus encarregades de fer arribar aquestes lectures al públic assistent, han estat les de Margarida Fabregat, Maria Glòria Farrés, Natàlia Grandia, Esmeralda Rueda, Toni Garrich, Aurelio Rodriguez, Joan Salvador, Ismael Majó i Joan Garrigó.
El públic assistent, que ha omplert la sala a vesar, ha pogut gaudir d’un migdia carregat de dosi poètica d’autors locals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada