dissabte, 6 d’octubre de 2012

Trobada d'inici de temporada

 El Quadre de Veus de Radioteatre de la 95.2 Ràdio va celebrar una trobada en motiu de l'inici de la tercera temporada estable de radioteatre a la Ràdio Municipal de Terrassa. A l'acte, que va tenir lloc al restaurant "La Tosta de la Tieta" del Vapor Gran, hi van assistir gairebé la totalitat de la trentena dels components actuals que integren el grup d'actors i actrius. A més, també va comptar amb la presència del Sr. Amadeu Aguado, Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa, que va destacar l'esperit per mantenir viva una tradició de la ràdio de mitjans del segle passat, un fet gairebé inèdit a tot Europa.
Per la seva banda, Joan Garrigó i Ismael Majó, actuals directors del grup, van destacar la trajectòria de l'elenc d'actors i actrius que, amb periodicitat mensual, posa en antena una obra teatral.
A banda de "Bodas de sangre", l'obra que va encetar la temporada estable el passat dissabte 29 de Setembre, el Quadre de Veus ja està preparant noves adaptacions d'obres teatrals de gèneres diversos que seran emeses fins a final de temporada. Entre eles, hi ha "Terra Baixa" d'Àngel Guimerà, "La guerra dels móns" de H.G. Wells, o una versió de la novel·la de Bram Stocker,"Dràcula".

Més informacióCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada